Британският милиардер Ричард Брансън е бил на косъм от смъртта, докато

...
Британският милиардер Ричард Брансън е бил на косъм от смъртта, докато
Коментари Харесай

Ричард Брансън на косъм от смъртта в Алпите

Британският милиардер Ричард Брансън е бил на косъм от гибелта, до момента в който изкачвал връх Монблан, гръмна в. " Дейли Мейл ", представен от Пик. 68-годишният Брансън бил със сина си Сам, племенника си Ноа и група катерачи, когато части скали " с размерите на дребни коли " почнали да падат върху главите им.

``
реклама

" Семейството ми очевидно е родено под щастлива звезда щом успяхме да стигнем живи до върха ", показа милиардерът. Той описа пред медиите, че откакто изкачили Монблан, се наложило хеликоптер да ги смъкна назад, защото не желали още веднъж да рискуват по рисковия маршрут.

" Бяхме на милиметри от гибелта, до момента в който скалите падаха към нас. Никога не съм бил толкоз покрай това да изгубя сина си ", разкри притежателят на " Върджин " по отношение на неприятния случай.

Брансън, синът му Сам и племенникът му Ноа изкачиха връх Монблан като част от 33-дневното предизвикателство на компанията " Върджин ". То включва 2000 км странствуване из Западна Европа. Общо 13 души трябваше да катерят планини и върхове, да карат колела на дълги дистанции и даже да плават с кану и каяк.Пътешествието стартира в италианския район Сардиния и завърши с изкачването на Монблан.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР